Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

2022-06-16 16:12:00 Kail

hírkép

Egy hónappal azután, hogy Kim Kardashian végigsétált a vörös szőnyegen a Met-gálán egy ikonikus ruhában, amelyet valaha Marilyn Monroe viselt, a ruhán sérülések nyomai látszanak.Kim Kardashiant már sok kritika érte, amiért Marilyn Monroe egyik leghíresebb ruháját viselte a Met Gálán. Ezen a héten, több mint egy hónappal az esemény után, a ruhadarabról újonnan közzétett képek, amelyeket Chadmichael Morrisette képzőművész, valamint a múzeumi és jelmezkiállítás kurátora készített, sérülés nyomait mutatják.

Június 13-án a magángyűjtő, a Marilyn Monroe Collection Instagram oldalán tettek közzé előtte és utána fényképeket a kristályokkal kirakott ruháról, amelyet a néhai hollywoodi ikon viselt 1962-ben, hogy elénekelje a “Happy Birthday”-t John F. Kennedy elnöknek.

Az új képeken a ruha hátsó részén hiányoznak kristályok és néhány csak úgy, a cérnákon lóg.

Az orlandói múzeum a Julien’s aukción 2016-ban vásárolta meg a ruhát Guinness-rekordot döntő 4,8 millió dollárért, és engedélyt adott Kimnek, hogy kölcsönkérje és viselje, amikor a vörös szőnyegen sétál barátjával, Pete Davidsonnal a Met-ben.

Kim kezdetben nehezen tudta felvenni és majdnem sírva fakadt, hogy nem lehet azt átalakítani, mivel nem nagyon illett rá.

Kim azt nyilatkozta, hogy “rendkívül tiszteli a ruhát és azt, amit jelent az amerikai történelem számára”, és hozzátette: “soha nem szeretnék benne leülni vagy vacsorázni, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy megsérüljön.”

Annak ellenére, hogy a Vogue szerint “percekig” viselte az eredeti ruhát a Met-gálán, Kimet bírálták a rajongók és a ruha tervezője, Bob Mackie is. Az utóbbi azt mondta az Entertainment Weeklynek, hogy Marilyn-en kívül senki mást nem szabadna látni ebben a ruhában.